Bemutatkozás

Cégünk küldetése és hitvallása

Partnereink elégedettsége továbblépésünk záloga!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Küldetés

A BIS HUNGARY KFT.-nél hitvallásunk a megbízható működés biztosítása partnereink számára, akiknek mindez a sikerességük és folyamatos működésük záloga. Cégünk az elmúlt közel 70 évben számtalan ipari presztízsberuházás során biztosított tevékenységének köszönhetően nem csupán Magyarország legnagyobb ipari szolgáltatójává vált, de az európai ipari fejlesztések kiemelkedő szereplőjévé is. Projektjeinken a mindennapok során közel 800 fő dolgozik ipari üzemek, gyárak, telephelyek folyamatos és megbízható működtetéséért.

Partnereink életében jelen vagyunk már a tervezés fázisától kezdve az építésen, üzemeltetésen, karbantartáson keresztül egészen a bontásig. Ennek köszönhetően azok folyamatosan egy kézben tudják az igénybe vett szolgáltatásokat, biztosítva ezáltal a folyamatos munkamenetet.

Szakértelem

Beruházásainkat ismerjük a kezdeti stádiumtól kezdve, így a felmerülő esetleges fennakadásokra, fejlesztési igényekre azonnal képesek vagyunk reagálni.

A projekt alapon kialakított munkamegosztás kedvező keretet biztosít a gyors, flexibilis piaci megjelenéshez, ugyanakkor a közösen tanúsított rendszerek, az egységes technológiák, az átirányítható eszközök és a rugalmasan mozgatható humán kapacitások lehetőséget adnak az erőkoncentrációra és a nagyvállalati fellépésre.

Biztos hátterünk, tapasztalatunk, minőségi elvárásaink és referenciáink egyszerre biztosítanak nyugodt és folyamatos partnerséget megbízóink, partnereink, alvállalkozóink, valamint munkavállalóink számára egyaránt. Az alkalmazott rendszerek, technológiák, valamint a felhasznált eszközök tekintetében elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés mellett, biztosítva ezzel mind partnereink, mind pedig magunk számára az elérhető leghatékonyabb működést.

Minőség

Társaságunk az összes szükséges iparági minősítéssel rendelkezik, kitartóak vagyunk a környezeti és munkavédelmi szabványok és direktívák alkalmazása mellett, melyek alapján rendszereink folyamatos felülvizsgálat és fejlesztés alatt állnak. Minősítéseinkről, szabványainkról Itt tudhat meg többet.

Leányvállalatok

Kraft – Group

Cégtörténet

1950 1950
1951 1951
1991 1991
1994 1994
2002 2002
2002 2002
2007 2007
2013 2013
2017 2017

1950

Megalakul az Építő – és Szigetelő Vállalat

1951

Megalakul az Építő – és Szigetelő Vállalat

1991

A német Rheinhold & Mahla cégcsoport tőkéjének bevonásával megalakul az R&M Építő- és Szigetelő Kft., amelynek fő profilja az ipari szigetelés.

1994

A német Rheinhold & Mahla cégcsoport tőkebevonásával megalakul az R&M-GYGV Multiszerviz Kft., melynek fő profilja a technológiai szerelés.

2002

A teljes Rheinhold & Mahla cégcsoport a szintén német Bilfinger Berger konszern tagjává válik

2002

Szervezet átalakítás: megalakul az R&M Technical Services Hungary Kft., mint a korábbi társaságokból létrehozott operatív vállalatok (R&M Duna Kft.; R&M Kemont Kft.; R&M Pannon Kft. és R&M International Kft.) holdingja.

2007

A magyarországi R&M társaságok összevonása és BIS Hungary Kft. név felvétele (Bilfinger Industrial Services)

2013

A Bilfinger konszern szervezeti átalakításának eredményeként Bilfinger IT Hungary Kft.-vé történő átnevezés (Bilfinger Industrial Technologies Hungary)

2017

A céget megvásárolta egy magyar befektetői csoport, a KOGEN-TERM, és a BIS Hungary Kft. név felvétele.